ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ LATIN JAZZ SEXTET “NEVERLAND”

/ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ LATIN JAZZ SEXTET “NEVERLAND”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 
Ο Γιάννης Οικονομίδης μας ταξιδεύει στη δική του γη των ονείρων μέσα από την υπέροχη μουσική του. Μόλις ολοκληρώθηκε η ηχογράφηση της προσωπικής του δουλειάς και μας τη συστήνει με τη συνεργασία σταθερών συνεργατών, υπέροχων μουσικών και πάνω απ’ όλα φίλων! Την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club.

Ένα δυναμικό latin jazz σχήμα που πέρα από τις original συνθέσεις του Γιάννη Οικονομίδη, θα μας παρουσιάσει κλασσικές μελωδίες της αφροκουβανέζικης και βραζιλιάνικης τζαζ που άφησαν ιστορία στην παγκόσμια μουσική παράδοση και όχι μόνο.

Ο Γιάννης Οικονομίδης (τρομπέτα, φλικόρνο, κρουστά, ενορχήστρωση) μαζί με τους Φίλιππο Κωσταβέλη (πιάνο) Δημήτρη Γιαλαμά (μπάσο) Αλέξανδρο Σπανίδη (τύμπανα ) Μάκη Στεφανίδη (κιθάρες) και Eduard Spaapen (κρουστά) υπόσχονται μια μοναδική μουσική εμπειρία με δυνατές ερμηνείες σε ένα μουσικό ιδίωμα που συνεχίζει να μαγεύει και να συναρπάζει,  την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στο Half Note Jazz Club.

 

Info

ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ LIVE JAZZ SEXTET – NEVERLAND

ΠΕΜΠΤΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων: από 10 €

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Προπώληση εισιτηρίων: …..

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310