ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA”

/ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ

“RETROSPECTIVA”

Half Note Jazz Club

15-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

 

Special guests
 
15/12 Μανώλης Φάμελλος
 
17/12  Θέμης Ανδρεάδης
 
18/12  Λένα Κιτσοπούλου

 

Ο μοναδικός Δώρος Δημοσθένους μετά τις sold out εμφανίσεις του το Μάρτιο του 2023, επιστρέφει στη σκηνή του Half Note Jazz Club με την “Retrospectivaτου, με άκρως εορταστική διάθεση. Από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023.

Ο εκρηκτικός περφόρμερ  μας ταξιδεύει, με τον μοναδικό του τρόπο, στα 60ς και 70s, χωρίς να αποκλείει και «χιτ» άλλων δεκαετιών. Στην αρχή θ’ακουστούν τραγούδια διαμάντια των Michel Legrand, Cole Porter, Μάνου Χατζιδάκι σε artistic mood”, ενώ θ’ακολουθήσει ένα άκρως διασκεδαστικό και χορευτικό δεύτερο μέρος με τραγούδια των Tom Jones, Elvis Presley,Beatles, Queen, , Dusty Springfield, αλλά και των Γιώργου Μουζάκη, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανού,Δήμου Μούτση Λουκιανού Κηλαηδόνη Γιώργου Χατζηνάσιου και Κώστα Τουρνά.

 Ο Δώρος Δημοσθένους, διαθέτοντας το απαράμιλλο χάρισμα να μεταμορφώνεται και να διατρέχει με εξαιρετική ευκολία τις εποχές, μας υπόσχεται, μαζί με την 5μελη μπάντα του, τέσσερις αξέχαστες βραδιές, στις οποίες θα ξαναζήσουμε το κέφι και τη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, τότε που η μουσική και ο χορός ήταν ο πιο σημαντικός τρόπος διασκέδασης. Από την Παρασκευή 15 έως και τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, στο Half Note Jazz Club.

Let’s party and Merry Christmas!

 

Info

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ “RETROSPECTIVA

Παρασκευή 15– Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

Special guests
 
15/12 Μανώλης Φάμελλος
 
17/12  Θέμης Ανδρεάδης
 
18/12  Λένα Κιτσοπούλου

Έναρξη Παρασκευή & Σάββατο  22:30

Κυριακή & Δευτέρα 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 15€

Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/doros-dimosthenous-retrospectiva-1/#workspace

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εικόνα που περιέχει κείμενο, γραμματοσειρά, γραφικά, λογότυπο Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα         Εικόνα που περιέχει γραφικά, γραμματοσειρά, γραφιστική, λογότυπο Περιγραφή που δημιουργήθηκε αυτόματα