ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ – «RETROSPECTIVA»

/ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ – «RETROSPECTIVA»
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Εκρηκτικός και πάντα επικοινωνιακός, ο Δώρος Δημοσθένους είναι πάνω από όλα ένας σαρωτικός performer και ένας σαγηνευτικός ερμηνευτής.

Αυτή τη φορά η βελόνα στριφογυρίζει στα 60ς, 70s, χωρίς να αποκλείει και «χιτ» άλλων δεκαετιών, αρχίζοντας με τραγούδια διαμάντια των Michele Legrand, Cole Porter, Μάνου Χατζιδάκι σε “artistic mood” για να συναντήσει στο δεύτερο μέρος τους Tom Jones, Elvis Presley,  Simon and Garfunkel, Queen, Mammas and Pappas, Hollies, Bruce Springsteen, David Bowie, Dusty Springfield, αλλά και τον Λουκιανό Κηλαηδόνη, τον Μίμη Πλέσσα, τον Γιάννη Σπανό, τους Idols, τους Charms, τον Κώστα Τουρνά και τον Βαγγέλη Γερμανό. Σ’ αυτό το δεύτερο μέρος, ο κόσμος κυριολεκτικά σηκώνεται από τα καθίσματά του, χορεύει και τραγουδά αποτελώντας και ο ίδιος κομμάτι αναπόσπαστο του προγράμματος.

Ο Δώρος Δημοσθένους αεικίνητος στη σκηνή, ικανός να μεταμορφώνεται και να ταξιδεύει στις εποχές, μαζί με την 5μελη μπάντα του φοράνε το ρετρό κουστούμι τους και σας προτρέπουν να ντυθείτε αναλόγως και να έρθετε να γιορτάσουμε τη φετινή Aποκριά και να ζήσουμε για τρεις μοναδικές βραδιές το κέφι και τη χαλαρότητα μιας εποχής ξεχασμένης, όταν η μουσική και ο χορός ήταν ο βασικός τρόπος διασκέδασης.

 

Πιάνο ενορχηστρώσεις : Νεοκλής Νεοφυτίδης

Ηλεκ.Μπάσο : Απόστολος Καλτσάς

Ντραμς : Γρηγόρης Συντρίδης

Σαξόφωνο κλαρινέτο : Δημήτρης Καραγιαννης

Τρόμπετα : Αναστάσιος Βαλκάνης

 

Info

ΔΩΡΟΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ  «RETROSPECTIVA»

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Ημέρες & ώρες: 24-26 Φεβρουαρίου 2023

Παρασκευή & Σάββατο 22:30

Κυριακή  21:30

 

Τιμές εισιτηρίων:

20€ (*θέση σε τραπέζι)

15€ / Bar Όρθιών

 

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310