ΕΥΗ ΜΑΖΗ

/ΕΥΗ ΜΑΖΗ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η Εύη Μάζη έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, μαζί με τους σπουδαίους μουσικούς Δήμο Βουγιούκα στο ακορντεόν, Δημήτρη Κουφογιώργο στην κιθάρα, Κώστα Αρσένη στο κοντραμπάσο και την ίδια στο φλάουτο, στο τραγούδι και στο πιάνο, σε μουσικές και τραγούδια από όλο το κόσμο με σημείο αναφοράς τις συνεργασίες της και τις επιρροές της.

Η Εύη Μάζη που γνωρίσαμε σα μουσικό και τραγουδίστρια μέσα από τις συνεργασίες της με τον Διονύση Σαββόπουλο, την Ανδριάνα Μπάμπαλη και τους Χειμερινούς Κολυμβητές, ενώνει όσα την καθόρισαν στη μουσική και στο τραγούδι.

Τραγούδια του μεσοπολέμου που αναμειγνύονται με ethnic μουσικές, ελληνικές μπαλάντες με Αργεντίνικα τάνγκο, ρεμπέτικα τραγούδια με ορχηστρικές μελωδίες, κινηματογραφική μουσική και αλλά πολλά, σε μια συνάντηση με πολλά ηχοχρώματα.
Μουσικές ετερόκλητες αλλά πολύ ταιριαστές!

Εκλεκτή καλεσμένη της η Βιολέτα Ίκαρη.

 

Μουσικοί :
Δήμος Βουγιούκας: ακορντεόν
Δημήτρης Κουφογιώργος: κιθάρα
Κώστας Αρσένης: κοντραμπάσο
Εύη Μάζη: πιάνο, φλάουτο, τραγούδι

 

Ιnfo
Half Note Jazz Club
Τριβωνιανού 17, Μετς | 2109213310
 

Ημέρες & ώρες:
12 Ιανουαρίου 2023 | 21:30

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310