ΕΥΣΤΑΘΙΑ

/ΕΥΣΤΑΘΙΑ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η Ευσταθία περιμένει τους φίλους της για μία και μόνο βραδιά, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στο Half Note, για να τους τραγουδήσει τα παλιά και τα καινούργια της τραγούδια.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της album –βιβλίου με τίτλο «Γένους θρυλικού» (εκδόσεις Άπαρσις), θα παρουσιάσει μια μουσική παράσταση εφ’ όλης της ύλης.

Αφού διάνυσε αρκετά χιλιόμετρα θεατρικής γραφής και άπλωσε τη δημιουργικότητά της και σε άλλα είδη τέχνης, η τραγουδοποιός συγκεντρώνεται στον μελωδικό της πυρήνα, τα τραγούδια, αγκαλιάζοντας ζεστά και ανεπιτήδευτα το ρεπερτόριό της με πιο ακουστική και τζαζ διάθεση.

Εκλεκτή καλεσμένη η φίλη της, Μελίνα Τανάγρη, η οποία συμμετέχει στο πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, «Ελένη εκ Σύρου», το οποίο κρύβει μια μαγική ιστορία και ήδη έχει αρχίσει να κερδίζει τις εντυπώσεις, καθώς αποτελεί και το πρώτο single που κυκλοφορεί ως προπομπός του νέου της άλμπουμ.

 

Το δεύτερο single του νέου της άλμπουμ κυκλοφόρησε κι εκείνο πριν από λίγες μέρες και είναι μια διασκευή του γνωστού «Εγώ είμαι η νέα γυναίκα», ενός τραγουδιού που πρωτοτραγούδησε η Μαρίκα Κοτοπούλη το 1908, στα «Νέα Παναθήναια» και γι αυτό τον λόγο η Ευσταθία το ξαναβάφτισε «Μαρίκα».

Όλα αυτά στο Half Note, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στις 21.30 μμ.

 

Πιάνο: Χάρης Μπότσης

Τύμπανα: Βαγγέλης Παπαχριστόπουλος

Κοντραμπάσο: Μαμπρέ Κασαρτζιάν

Φωνητικά: Αδελφές Μητσάκου (Λίνα-Άννα Μαρία

SPECIAL GUEST: ΜΕΛΙΝΑ ΤΑΝΑΓΡΗ

 

ΕΥΣΤΑΘΙΑ

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς  | 210 9213310

7 Δεκεμβρίου 2022 | 21:30

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€  (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310