ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ

//ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΤΟΝΙΑΣ

Ο ΑΝΘΟΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ

Μαζί του η Χριστίνα Μαρία Λαζάρου

 

Μεγάλη Δευτέρα (22 Απριλίου)

Ο αγαπημένος τραγουδιστής και τραγουδοποιός από “Τα κλειδιά” Θοδωρής Κοτονιάς, παρουσιάζει μια μυσταγωγική παράσταση με τίτλο Ο ανθός της ερήμου την Μεγάλη Δευτέρα στο Half Note.

Μαζί του στο τραγούδι και στην αφήγηση μια από τις πιο εκφραστικές ερμηνεύτριες, η Χριστίνα- Μαρία Λαζάρου. Στην κιθάρα, ο γνωστός για την ικανότητα εναλλαγής μουσικού ύφους και χρωμάτων, Βασίλης Κετεντζόγλου.

Τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά και άλλων συνθετών, με μουσικές από όλο τον κόσμο περιπλέκονται σε μια μυστική “συζήτηση” Φωτισμένων Δασκάλων, φιλοσόφων και ποιητών για το αγκάθινο μονοπάτι της Αγάπης.

Μουσική, ποίηση και αφήγηση… Τραγούδια του Θοδωρή Κοτονιά και άλλων συνθετών με μουσικές από όλο τον κόσμο περιπλέκονται με μία μυστική “συζήτηση” Φωτισμένων Δασκάλων, φιλοσόφων και ποιητών για το αγκάθινο μονοπάτι της Αγάπης….

Από τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Τάσο Λειβαδίτη, και τον Νίκο Καζαντζάκη… μέχρι τον Τζελαλαντίν Ρουμί. Και από τον Μάνο Χατζηδάκη μέχρι τον  Leonard Cohen, τον  Peter Hammill, και τον Ian Curtis.

 

Συμμετέχουν:

Χριστίνα -Μαρία Λαζάρου: τραγούδι, αφήγηση
Βασίλης Κετεντζόγλου: κιθάρα

 

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης:  21:30

Είσοδος:  10€ (μπαρ), 15 € (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 
210 9213310

www.halfnote.gr