Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει στο Half Note!

/Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει στο Half Note!
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


Ο Ίαν Στρατής επιστρέφει στο Half Note.

Δύο χρόνια και κάτι απουσίας, και μετά τα Φτηνά Τσιγάρα του στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή, ξανανεβαίνει στη σκηνή του Half Note για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις.

Για ένα pop – rock live party όπως γινόταν παλιά, στην προηγούμενη κανονικότητα, με την ξεχωριστή ματιά του Ίαν και της μπάντας του, αλλά τηρώντας πάντα τους κανόνες.

Ο Ίαν Στρατής με το ανεξάντλητο ταλέντο του έχει ξεχωρίσει ως τραγουδιστής, περφόρμερ, μουσικός και τραγουδοποιός.

Ξεκινώντας το 2015 με το συγκρότημα Madstreet, το 2016 συμμετείχε στο X-Factor, όπου αν και κέρδισε τη δεύτερη θέση, αναδείχτηκε ως ο απόλυτος νικητής. Το 2018 υπήρξε βασική συμμετοχή στο Colour Day Festival. Το 2019 εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του και τις σπουδαίες ερμηνευτικές του ικανότητες στο Your Face Sounds Familiar, όπου κέρδισε και την πρώτη θέση. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε στα μιούζικαλ EβίταHairGreaseCatsΟ μολυβένιος στρατιώτηςΗ πεντάμορφη και το τέρας.

Στον κινηματογράφο πρωταγωνιστεί στην επερχόμενη κινηματογραφική ταινία Army Baby και έχει χαρίσει τη φωνή του στις ταινίες κινουμένων σχεδίων Στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό και Γέτι: Ο χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων. Προσωπικά singles:  A Drop of You και Amazing.

Ο Ίαν με την μπάντα του έρχεται να μας ξετρελάνει για ακόμα μία φορά μέσα από αγαπημένα τραγούδια και γεμάτος συγκίνηση που θα ξανασυναντήσει το κοινό του.

Γιωργος Κουρέλης – πλήκτρα
Ηλίας Σαμαρτζής – τύμπανα
Πέτρος Βασιλειάδης – μπάσο
Αλέξανδρος Δεσποτίδης – κιθάρα
Άννα Τάμπα – φωνητικά

 

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τηλέφωνο : 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr – artinfo.gr

Πληροφορίες: https://www.halfnote.gr/

 

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

Παρασκευή & Σάββατο 22:00

Κυριακή & Δευτέρα  21:30

 

*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.

 

Τιμές εισιτηρίων

Α ΖΩΝΗ 20€

Β ΖΩΝΗ 15€

Β ΖΩΝΗ ΕΞΩΣΤΗΣ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο ατόμα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική. 

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

 


Οι θεατές, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης

αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.