ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ

//ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ, ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ομάδα Αφήγησης «Χείλια λένε Παραμύθια»
με ζωντανή μουσική
Χριστουγεννιάτικα Παραμύθια
ΝΙΦΑΔΕΣ ΑΠΟ ΟΝΕΙΡΑ,
ΚΛΩΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΕΣ

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017
στις 18:30

TICKETS

Λένε πως όταν χορεύεις, ταξιδεύεις σε κόσμους μαγικούς. Κι ίσως τούτο να ήταν αληθινό για εκείνες τις βασιλοπούλες που κάποια Χριστούγεννα αποφάσισαν να ζήσουν λίγο διαφορετικά. Γοβάκια που λιώναν, πρίγκιπες από μακριά καλούν την αλήθεια για να βρουν. Μα οι ιστορίες που τούτοι ακούν, αφορμή θα σταθούν γλυκά να αποκοιμηθούν.
Οι βασιλοπούλες που λιώναν τα γοβάκια τους μας ταξιδεύουν στον κόσμο των παραμυθιών εκεί που η κυρά Χουχουλιά τινάζει τα παπλώματά της, εκεί που η Μπάμπουσκα ψάχνει να βρει ένα δώρο για το θείο βρέφος, εκεί που δύο αγόρια παίζουν μουσική για να ξορκίσουν το κακό. Ιστορίες γεμάτες μουσικές χριστουγεννιάτικες, τραγούδια μαγικά, ήχους αλλοτινούς από το μαγικό χέρι του αρχιμουσικού του παλατιού, Γιάννη Ανθόπουλου.
Η ομάδα αφήγησης «Χείλια… λένε παραμύθια» δημιουργήθηκε από τρεις αφηγήτριες (Παγώνα Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή) που έχουν πολύ μεράκι και αγάπη για τα παραμύθια, τη ζωή και τους ανθρώπους. Πιστεύουν στη δύναμη των παραμυθιών και στη δύναμη που μπορούν να δώσουν σε όσους τα ακούν.

 

Καλλιτεχνική επιμέλεια, σχεδιασμός, αφήγηση: Ομάδα Αφήγησης Χείλια λένε Παραμύθια (Πέγκυ Καραγιάννη, Βιργινία Κοκκίνου, Καλλιόπη Λιαδή)
Μουσική επιμέλεια: Γιάννης Ανθόπουλος
Διάρκεια: περίπου 70 λεπτά
Ηλικιακό κοινό: H αφήγηση μας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 ετών και πάνω, καθώς και σε έφηβους και ενήλικες.

 


HALF NOTE JAZZ CLUB
Τριβωνιανού 17, Μετς
Ώρα έναρξης: 18.30
Είσοδος: 10 ευρώ
Προπώληση: www.viva.gr, Media Markt, Seven Spots, Reload Stores,
Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310
www.halfnote.gr
www.facebook.com/halfnote.gr