ΟΛΓΑ ΒΕΝΕΤΗ

//ΟΛΓΑ ΒΕΝΕΤΗ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

νοσταλγώντας τη μελωδία

με την ΟΛΓΑ ΒΕΝΕΤΗ

στο Half Note Jazz Club

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

 

Η αγάπη αλλά και η γνώση της Όλγας Βενέτη για την μουσική και η προσήλωσή στους μεγάλους δημιουργούς της, μας έχει ήδη χαρίσει μοναδικές βραδιές γυρνώντας μας σε στιγμές αξέχαστες και αγαπημένες.

 

Στις 20 Φεβρουαρίου λοιπόν, η Όλγα Βενέτη θα παρουσιάσει στο Half Note Jazz Club, στη καρδιά της Αθήνας, μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, έρωτα και νότες για τους εραστές των τραγουδιών που έγραψαν ιστορία .

 

Μουσικά κομμάτια που έχουμε αγαπήσει, τραγουδήσει και που έχουν συνοδεύσει τις ωραιότερες στιγμές της ζωής μας από τους συνθέτες Σταύρο Ξαρχάκο, Γιάννη Σπανό, Μίμη Πλέσσα , Γιώργο Χατζηνάσιο αλλά και για πρώτη φορά μεγάλες επιτυχίες του Τσιτσάνη θα παρουσιαστούν με τη ξεχωριστή ερμηνεία της Όλγας Βενέτη.

Μας υπόσχεται <Ένα πρωινό>, φωνάζει <Ζω>  και θα στείλει τα δικά της <Γαλάζια Γράμματα>  παράλληλα με ένα μουσικό ταξίδι από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τη Αμερική με το <Amado mio> ,<Je t’adore> ,<Caruso> κα

 

Την συνοδεύουν 4 σημαντικοί μουσικοί: στο πιάνο ο Μιχάλης Παπαδάκης, τρομπέτα ο Διονύσης Αγαλιανός, τύμπανα ο Παναγιώτης Κολιαβασίλης  και στο μπάσο ο Γιώργος Ζηκογιάννης .

 

Μαζί με τα διάσημα και εμβληματικά τραγούδια η Όλγα Βενέτη θα ερμηνεύσει και το “Για Σένα”, το δικό της τραγούδι που ηχογράφησε και κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες.

 

Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε!

 

INFO:

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 9:30 μμ

στη μουσική σκηνή του Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μέτς

Πληροφορίες- κρατήσεις :210 9213310

τιμές: 15ε-20ε-30ε

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr και  www.halfnote.gr

 

 

Σύντομο Βιογραφικό

Η Όλγα Βενέτη σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μουσική (Δίπλωμα Μονωδίας) στο Σύγχρονο Ωδείο Αθήνας, με καθηγητή το Γ. Ζερβάνο. Παρακολούθησε ακόμη σεμινάρια φωνητικής στο Μιλάνο με καθηγητή το D. Matsola. Ως χορωδός της Εθνικής Λυρικής Σκηνής έχει συμμετάσχει με μεγάλη επιτυχία σε παραστάσεις του Φεστιβάλ Αθηνών στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στον Φ.Σ. Παρνασσός, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, και αλλού.