ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ – ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

//ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ – ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΚΑΡΑΣΟΥΛΟΣ
ΜΙΚΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
Guests: Γιώργος Ανδρέου, Θοδωρής Οικονόμου, Γκωτιέ Βελισσάρης
Ερμηνεύουν: Βασίλης Κούρτης, Πολυξένη Καράκογλου, Χριστίνα Μαξούρη


Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου

Τo Half  Note  παρουσιάζει την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, ένα μουσικό ταξίδι στη στιχουργική δουλειά του Παρασκευά Καρασούλου, με τίτλο «Μικρή πατρίδα» και σε επιμέλεια του ίδιου του στιχουργού.

Από το «Μαγικό κλειδί» (την πρώτη δισκογραφική παρουσία του Παρασκευά Καρασούλου το 1987, με τη Μαρία Δημητριάδη) έως το «Αλλιώς» (την πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του με τη Δήμητρα Γαλάνη το 2014), μεσολάβησαν χρόνια γεμάτα τραγούδια που συντρόφευσαν και συγκίνησαν χιλιάδες ανθρώπους.

Ποιος δεν τραγούδησε τη “Μικρή πατρίδα“, “Τον εαυτό του παιδί“, το “Αν“, το “Δυο μέρες μόνο“, το “Εφτά ζωές” και τόσα άλλα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του Παρασκευά Καρασούλου, τραγούδια που κατάφεραν να αντέξουν στον χρόνο χωρίς να φθαρούν στο ελάχιστο.

Αυτά τα τραγούδια, που γεωγράφησαν τη «Μικρή μουσική πατρίδα» του στιχουργού, θα παρουσιαστούν στo Half  Note σε δυο μοναδικές παραστάσεις. Τρεις νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές, ο Βασίλης Κούρτης, η Πολυξένη Καράκογλου και η Χριστίνα Μαξούρη, θα μας ταξιδέψουν στον ποιητικό κόσμο του Παρασκευά Καρασούλου, ενώ καλεσμένοι θα είναι και τρεις σημαντικοί συνθέτες με τους οποίους έχει συνεργαστεί ο στιχουργός:  ο Γιώργος Ανδρέου, ο Θοδωρής Οικονόμου και ο Γκωτιέ Βελισσάρης.

Την ενορχήστρωση της βραδιάς έχει επιμεληθεί ο συνθέτης Χρίστος Θεοδώρου.

Παίζουν οι μουσικοί:
Χρίστος Θεοδώρου:
πιάνο
Στράτος Γκρίτζαλης:
μαντολίνο, μπουζούκι

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Ώρα έναρξης: 21:30

Είσοδος:  €10 (μπαρ), €15 (τραπέζι)

Προπώληση: www.viva.gr
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 
210 9213310

www.halfnote.gr

www.facebook.com/halfnote.gr

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τις δημοσιεύσεις/αναφορές