Σοφία Μανουσάκη – «Τι είναι ν’ αγαπάς»

/Σοφία Μανουσάκη – «Τι είναι ν’ αγαπάς»
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Σοφία Μανουσάκη, μία από τις σπουδαιότερες και πιο ταλαντούχες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ανεβαίνει για δύο μοναδικές εμφανίσεις στη σκηνή του Half Note | Jazz Club την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Απριλίου.

 

Η Σοφία Μανουσάκη ξεκίνησε την καριέρα της ως επιλογή του σπουδαίου συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας γνωστά αλλά και σε πρώτες εκτελέσεις τραγούδια του, μεταξύ άλλων και σε εμβληματικούς χώρους όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο και ανάλογους χώρους στο εξωτερικό.
Η δισκογραφία της περιλαμβάνει ήδη δύο χρυσούς δίσκους σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και έναν χρυσό με τα μελοποιημένα ποιήματα του Κ.Π Καβάφη σε σύνθεση Στέφανου Κορκολή.

 

Ο συνδυασμός της μοναδικής φωνής της και της εντυπωσιακής της παρουσίας έχει αθόρυβα κατακτήσει μια μερίδα ενός πολύ απαιτητικού κοινού, αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές σε κάθε της εμφάνιση.

 

Τα τελευταία χρόνια κάνει αίσθηση με τις εμφανίσεις της σε συναυλίες με τον Στέφανο Κορκολή όπου ερμηνεύει τραγούδια του συνθέτη αλλά και τραγούδια ξένου ρεπερτορίου.

Το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με καλλιτεχνικά μεγέθη όπως: Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Μαρία Φαραντούρη, Μάριος Φραγκούλης, Γιάννης Σπανός και Μίμης Πλέσσας δείχνει πέρα από το ταλέντο της και το σπουδαίο ήθος της.

Πρόσφατα, η Σοφία μας χάρισε δυο μεγάλες επιτυχίες από τον δίσκο που ετοιμάζει σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου:
το «Ερωτευόμαστε Ξανά», που «έντυσε» την άκρως επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι» και το ανατρεπτικό ντουέτο «Κακός Μπελάς» με τον Πάνο Μουζουράκη.

 

Στο Half Note | Jazz Club θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο της αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, με τη συνοδεία έξι υπέροχων μουσικών.

 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Κωστής Πυρένης: κιθάρες-τραγούδι

Αχιλλέας Διαμαντής: κιθάρες

Ρόλη Γιαμοπούλου:drums-τραγούδι

Βίκτωρ Κουλουμπής: μπάσο

Βασίλης Δεφίγγος: σαξόφωνο-πνευστά

Στέφανος Δανιηλίδης: πιάνο-πλήκτρα-τραγούδι

Ηχοληψία: Δημήτρης Δημητριάδης, Κοντοζόγλου Αντώνης

Παραγωγή:  Πολιτιστικός Οργανισμός ΛΥΚΟΦΩΣ – Γιώργος Λυκιαρδόπουλος

 

 

Info

Σοφία Μανουσάκη
Παρασκευή 28 & Σάββατο 29 Απριλίου

Έναρξη 22:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

20€ Α ζώνη (θέση σε τραπέζι)

15€ Β ζώνη (θέση σε τραπέζι)

15€ Εξώστης (θέση σε τραπέζι)

10€ BAR ΟΡΘΙΩΝ


*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Πληροφορίες: 210 9213310