ΦΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ “TRAVELIN ALL ALONE with my friends… “

/ΦΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ “TRAVELIN ALL ALONE with my friends… “
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 
Με αφορμή τέσσερις σπουδαίες γυναικείες φωνές που άνθισαν σε διαφορετικά σημεία του χάρτη, κυρίως το πρώτο μισό του 20ου αιώνα, την Billie Holiday, την Μαρίκα Παπαγκίκα, την Edith Piaff  και την Ellis Regina με κοινό όνειρο, να τραγουδήσουν στη Νέα Υόρκη, η Φένια Παπαδόδημα δημιουργεί το Travellin All Alone project και έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Ηalf Note Jazz Club,  την Τρίτη 12 Μαρτίου!

Mία περιήγηση στην γυναικεία έκφραση και ευαισθησία μέσα από τις ιδιαίτερες και δύσκολες ζωές αυτών των γυναικών, τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, τις πόλεις όπου έζησαν.  Αλεξάνδρεια, Σμύρνη, Παρίσι, Ριο ντε Τζανέιρο, Νέα Υόρκη.

Μέσα από  διασκευές  που συνοδεύονται από μικρά κείμενα, ο ακροατής ανακαλύπτει συγκλονιστικά στοιχεία για τις βιογραφίες αυτών των γυναικών. Συνδέει τα τραγούδια με τα πρόσωπα και τις ζωές τους. Ανατολίτικα γκαζέλ, θρυλικά swing, jazz & blues μπαλάντες που γεννήθηκαν στο Χάρλεμ,   μελωδίες του Michel  Legrand,  της  Barbara και μία γεύση από την bossa nova  του Jobim, στο Ρίο του 1950, είναι μόνο η αφορμή.

Το υλικό αυτό διασκευάζεται και μεταμορφώνεται από ένα πρωτότυπο world jazz σχήμα στο οποίο συναντιούνται μετά από χρόνια τέσσερις κορυφαίοι μουσικοί, ο Κώστας Μπαλταζάνης στην κιθάρα, ο Γιώργος Παλαμιώτης στο μπάσο, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος στην τρομπέτα και ο Παναγιώτης Κωστόπουλος στα τύμπανα.

Τρίτη 12 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club!

 

ΦΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ  – φωνή

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΛΤΑΖΑΝΗΣ  – κιθάρα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ  – μπάσο

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΛΥΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ – τρομπέτα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ  – τύμπανα

 

Info

ΦΕΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΔΗΜΑ  “TRAVELIN ALL ALONE  with my friends… “

ΤΡΙΤΗ 12 ΜΑΡΤΙΟΥ   Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club  Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

 

 
Προπώληση εισιτηρίων: https://www.more.com/music/f-papadodima-travelin-all-alone-with-friends/

www.halfnote.gr  Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.