ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – “This is a (wo)man’s world – H νύχτα είναι γυναίκα”

/ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – “This is a (wo)man’s world – H νύχτα είναι γυναίκα”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

«Χέρι με χέρι ευχόμαστε να σας παρασύρουμε στον υπέροχο κόσμο του τραγουδιού που μιλάει για την αλήθεια μας, την αλήθεια των γυναικών. Σε μια εποχή που τολμήσαμε να μιλήσουμε για όλα και να αποτινάξουμε τα στεγανά πολλών Αιώνων, αφιερώνουμε τις βραδιές αυτές στην Μούσα της ποίησης, στην Αυτόνομη γυναίκα, στη γυναίκα Μάνα, στη γυναίκα Μόνη, στη Φίλη που μας στηρίζει, στους Άντρες που μας αγαπούν και τους αγαπάμε».

Φωτεινή Δάρρα

 

Η νύχτα είναι γυναίκα. Το ίδιο και η μουσική. Κι ο έρωτας ακολουθεί…

Φωτεινή  Δάρρα τραγουδά για τη γυναίκα, τη μουσική και τον έρωτα για δυο μοναδικές βραδιές, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαρτίου στο HalfNoteJazzClub!

Στο πιάνο, τα μοναδικά χέρια του Γιώργου Παπαχριστούδη , μαζί με τη βελούδινη και ταυτόχρονα δυναμική φωνή της Φωτεινής Δάρρα θα υφάνουν τον μύθο της βραδιάς.

 

Οι νότες θα απλωθούν μπροστά στο κοινό για να το οδηγήσουν σε ένα  ταξίδι στον κόσμο, μέσα από τραγούδια που υμνούν τη γυναίκα.

Ένα ταξίδι στην ομορφιά του έρωτα όπως μοναδικά τον νιώθουν οι γυναίκες.

 

Στο πλάι της Φωτεινής Δάρρα θα βρεθεί η Ελπίδα Γαδ. Μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς με ξεχωριστή φωνή και όραμα για το τραγούδι. Η συνάντηση επί σκηνής με τη Φωτεινή Δάρρα είναι μαγική καθώς οι φωνές τους δένουν με  τρόπο μεταφυσικό. Η Ελπίδα Γαδ χαράζει την πορεία της στο τραγούδι, αφοσιωμένη στην ποιότητα.

 

Θα απολαύσουμε τραγούδια από όλο τον κόσμο. Τραγούδια που ερμήνευσαν αλησμόνητες φωνές όπως αυτές των: EllaFitzgeraldBarbraStreisand, Τζένη Βάνου, Μελίνα Μερκούρη, Μαίρη Λω, EttaJamesAdele κ.ά.

Όλοι μαζί θα περπατήσουμε στα μονοπάτια του ColePorter, του Μίμη Πλέσσα, του Μουζάκη, του Τσιτσάνη, του Αττίκ, του Μανώλη Χιώτη…

Τις δυο βραδιές θα ομορφύνουν με την παρέα τους επί σκηνής, διάσημες γυναίκες-έκπληξη που ξεχωρίζουν στο χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου.

Δυο μαγικές βραδιές για τη Γυναίκα, τη Μουσική και τον Έρωτα, Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαρτίου, στο HalfNoteJazzClub!

 

Φωτεινή Δάρρα – τραγούδι

Ελπίδα Γαδ – τραγούδι

Γιώργος Παπαχριστούδης – πιάνο

 

Info

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – Thisisa (wo)mansworld – H νύχτα είναι γυναίκα

Παρασκευή 10 & Σάββατο 11 Μαρτίου

22:30

HalfNoteJazzClub

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310