ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ

/ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

«Χέρι με χέρι ευχόμαστε να σας παρασύρουμε στον υπέροχο κόσμο του τραγουδιού που μιλάει για την αλήθεια μας, την αλήθεια των γυναικών. Σε μια εποχή που τολμήσαμε να μιλήσουμε για όλα και να αποτινάξουμε τα στεγανά πολλών Αιώνων, αφιερώνουμε τις βραδιές αυτές στην Μούσα της ποίησης, στην Αυτόνομη γυναίκα, στη γυναίκα Μάνα, στη γυναίκα Μόνη, στη Φίλη που μας στηρίζει, στους Άντρες που μας αγαπούν και τους αγαπάμε».

Φωτεινή Δάρρα

 

Η νύχτα είναι γυναίκα. Το ίδιο και η μουσική. Κι ο έρωτας ακολουθεί…

Έπειτα από τις sold out παραστάσεις του Μαρτίου, η Φωτεινή Δάρρα επιστρέφει στο θρυλικό στέκι της πόλης, το Half note jazz club,  για τρεις ακόμα μοναδικές βραδιές!
Με ανοιξιάτικη διάθεση, τραγουδά για τη γυναίκα, τη μουσική και τον έρωτα την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 & την Κυριακή 7 Μαΐου Στο Half Note Jazz Club φυσικά! 

Στο πιάνο, τα μοναδικά χέρια του Γιώργου Παπαχριστούδη , μαζί με τη βελούδινη και ταυτόχρονα δυναμική φωνή της Φωτεινής Δάρρα θα υφάνουν τον μύθο της βραδιάς.

Οι νότες θα απλωθούν μπροστά στο κοινό για να το οδηγήσουν σε ένα  ταξίδι στον κόσμο, μέσα από τραγούδια που υμνούν τη γυναίκα.

Ένα ταξίδι στην ομορφιά του έρωτα όπως μοναδικά τον νιώθουν οι γυναίκες.

Στο πλάι της Φωτεινής Δάρρα θα βρεθεί η Ελπίδα Γαδ. Μια τραγουδίστρια της νέας γενιάς με ξεχωριστή φωνή και όραμα για το τραγούδι. Η συνάντηση επί σκηνής με τη Φωτεινή Δάρρα είναι μαγική καθώς οι φωνές τους δένουν με  τρόπο μεταφυσικό. Η Ελπίδα Γαδ χαράζει την πορεία της στο τραγούδι, αφοσιωμένη στην ποιότητα.

Θα απολαύσουμε τραγούδια από όλο τον κόσμο. Τραγούδια που ερμήνευσαν αλησμόνητες φωνές όπως αυτές των: Ella FitzgeraldBarbra Streisand, Τζένη Βάνου, Μελίνα Μερκούρη, Μαίρη Λω, Etta JamesAdele κ.ά.

Όλοι μαζί θα περπατήσουμε στα μονοπάτια του Cole Porter, του Μίμη Πλέσσα, του Μουζάκη, του Τσιτσάνη, του Αττίκ, του Μανώλη Χιώτη… 

 

Τις δυο βραδιές θα ομορφύνουν με την παρέα τους επί σκηνής, διάσημες γυναίκες-έκπληξη που ξεχωρίζουν στο χώρο του τραγουδιού και του θεάτρου.

Δυο μαγικές βραδιές για τη Γυναίκα, τη Μουσική και τον Έρωτα, Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Μαΐου, στο Half Note Jazz Club!

 

Φωτεινή Δάρρα – τραγούδι

Πιάνο & ενορχήστρωση: Γιώργος Παπαχριστούδης
Τραγούδι: Ελπίδα Γαδ
Κόντρα μπάσο: Μίμης Ντούτσουλης
Φλάουτο: Βικτώρια Κυριακίδη
Ηχοληψία: Νίκος Ρούντος

 

Info

ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ – This is a (wo)mans world – H νύχτα είναι γυναίκα

Παρασκευή 5 έως Κυριακή 7 Μαΐου

 

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310