ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ”My Valentine”

/ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ”My Valentine”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο Αδάμ Τσαρούχης έρχεται στο Half Note Jazz Club  με ένα πρόγραμμα με θέμα την αγάπη.

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου ο Αδάμ Τσαρούχης έπειτα από σειρά παραστάσεων σε σκηνές της Αθήνας, που τον έκαναν ιδιαίτερα αγαπητό, έρχεται με ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που υμνεί τον έρωτα.

Παρουσιάζοντας τραγούδια από τη δισκογραφία του καθώς και νέα τραγούδια από τον νέο του αγγλόφωνο δίσκο με τίτλο «Other directions».

Ο Αδάμ Τσαρούχης θα μας παρουσιάσει τραγούδια από τις προσωπικές του εργασίες αλλά και επιλογές από το Juke Box των ακουσμάτων του, από την τζαζ και ποπ σκηνή και τραγούδια όπως ”kissing a fool”του αγαπημένου George Michael αλλά και το «Τυχερό αστέρι» του Κ. Βήτα το “Feeling good’’, προσαρμοσμένα στον αναγνωρίσιμο vintage ήχο που δίνει πάντα στις διασκευές του.

Mας συστήθηκε μουσικά το 2012 με τις διασκευές «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» και «Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα». Το 2015 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σαν Ταινία» με τραγούδια όπως το «Όπως μπαίνει ο χειμώνας» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και το «Ρετρό» σε μουσική της Ανδριάνας Μπάμπαλη. Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι «Τόσο πολύ» που αγαπήθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Γη της Ελιάς» σε μουσική Γιώργου Γκέκα και στίχους Χριστόφορου Μπαλαμπανίδη. Καθώς και τη διασκευή ”Just walk away” που γνωρίζει μεγάλη επιτυχία σε Ευρωπαϊκές χώρες κατακτώντας το Ν#1  στην Αυστρία στο itunes Easy listening, N#26 στην Ισπανία, Ν#66 στην Ρωσία. Έχει συνεργαστεί με ξεχωριστούς δημιουργούς και τραγουδιστές όπως οι Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μίμης Πλέσσας, Δημήτρης Παπαδημητρίου, Γιάννης Μαρκόπουλος, Μαρινέλλα, Δημήτρης Καλαντζής, Ηρώ κ.ά.

 

Μαζί του στις 14 Φεβρουαρίου, special guest η Μιρέλα Πάχου.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πλήκτρα – Θανάσης Τερψίοπουλος

Σαξόφωνο – Ευάγγελος Κατσαρέλης

Τύμπανα – Γιώργος Κωστελέτος

Μπάσο – Χάρης Πανταζής

 

Info

ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ ”MY VALENTINE”

ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΟΥΑΡΙΟΥ

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310