ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ – ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς»

//ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ – ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς»
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΔΕΝ – ΑΡΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

«Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς»

Η ερμηνεύτρια Αναστασία Έδεν μαζί με τον συνθέτη Άρη Βλάχο και την ορχήστρα τους, έρχονται στο Half Note για ένα μοναδικό live την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου.

Θα μας παρουσιάσουν την νέα τους παράσταση «Δε φτάνει μόνο ν’ αγαπάς» βασισμένη στην δισκογραφική τους συνεργασία αλλά και στις κοινές τους μνήμες και αγάπες από το διεθνές και ελληνικό τραγούδι.

Με jazzy διάθεση και με μια ορχήστρα από κορυφαίους μουσικούς διασκευάζουν τα κλασσικά διαμάντια που όλοι αγαπάμε να τραγουδάμε και τους δίνουν την δική τους καλλιτεχνική ταυτότητα.

Η ξεχωριστή καλλιτεχνική χημεία που τους συνδέει και η δημιουργική ομάδα που τους πλαισιώνει έχουν σαν αποτέλεσμα δυνατές ερμηνείες και πρωτότυπες ενορχηστρώσεις για μια βραδιά μαγική κι απολύτως συλλεκτική.

Καλλιτεχνική επιμέλεια – ενορχήστρωση: Άρης Βλάχος

Παίζουν οι μουσικοί:

Άρης Βλάχος – πιάνο

Άννα Λάκη – ακορντεόν

Νίκος Τερζάκης – κιθάρες

Πέτρος Σταμέλος – ηλεκτρικό μπάσο

 

ΙNFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22:00

*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.    

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική. 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΙ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο ατόμα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

  • Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
  • Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική
  • Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.