ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

/ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 
To Half Note Jazz Club θα έχει την χαρά και την τιμή να πραγματοποιήσει μια ιδιαίτερη βραδιά με ειδικό σκοπό. Ένα αφιέρωμα στον κορυφαίο μας μουσικό και πολυγραφότατο συνθέτη Βαγγέλη Κατσούλη, την Τετάρτη 26 Απριλίου.

Ο Βαγγέλης Κατσούλης, που συμπληρώνει φέτος 45 χρόνια αστείρευτης δημιουργίας επλήγη  βάναυσα από την πυρκαγιά του περασμένου Ιουλίου στην Πεντέλη!

Στις 26 Απριλίου  το σχήμα που παίζει τα τελευταία χρόνια την μουσική του Βαγγέλη Κατσούλη κι αποτελούν οι σπουδαίοι Ανδρέας Πολυζωγόπουλος (τρομπέτα), Τάκης Φαραζής (πιάνο), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο) και  Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα), θα εμφανιστεί στην τζαζ σκηνή της πόλης.

Μαζί τους, θα επανεμφανιστεί κι ο ίδιος ο Βαγγέλης Κατσούλης (πλήκτρα), σε μια έκτακτη παρουσία σε μουσική σκηνή για πρώτη φορά μετά το 2017!

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια της μοναδικής αυτής εκδήλωσης, θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Βαγγέλη Κατσούλη καθώς υπέστη ολική καταστροφή, αφού κάηκε ολοσχερώς το σπίτι του, το στούντιο κι ο εξοπλισμός του, το πιάνο του και κυρίως το τεράστιο και πολύτιμο ηχογραφημένο και χειρόγραφο αρχείο του.

Να  είμαστε όλοι εκεί!

 

Ανδρέας Πολυζωγόπουλος τρομπέτα – effects

Τάκης Φαραζής – πιάνο

Πέτρος Βαρθακούρης – μπάσο

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης – τύμπανα

 

Σε έκτακτη συμμετοχή ο Βαγγέλης Κατσούλης – πλήκτρα

 

Info

ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

VAGGELIS KATSOULIS GROUP

Τετάρτη 26  Απριλίου 2023

Ώρα έναρξης 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Τιμές εισιτηρίων: από 12€

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310