Παρουσίαση του βιβλίου του Π. Πετράκη ‘’Να το πεις της νύχτας σου’’

/Παρουσίαση του βιβλίου του Π. Πετράκη ‘’Να το πεις της νύχτας σου’’
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Πέμπτη 22.03.2018 / Παρουσίαση του βιβλίου του Παναγιώτη Πετράκη ‘’Να το πεις της νύχτας σου’’ – Στη σκηνή εμφανίζονται οι Sugahspank! & The Swing Shoes

 

Το Half Note υποδέχεται τον Παναγιώτη Πετράκη σε μία ‘’εναλλακτική’’ παρουσίαση του λογοτεχνικού του βιβλίου «Να το πεις της νύχτας σου».

 

Ο συγγραφέας Χρήστος Χρυσόπουλος συντονίζει.

 

Οι Sugahspank! & The Swing Shoes θα κρατήσουν τη βραδιά με ήχους jazz, gypsy swing  και παραδοσιακής μουσικής.

 

Guest εμφάνιση ο Βασίλης Βασιλάκης και η Μαρία Τζάνη σε ένα μικρό θεατρικό στιγμιότυπο του βιβλίου!

 

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018 στις 20:00.

Είσοδος: Ελεύθερη κατόπιν κράτησης στο τηλ. 210.9213310

 

Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς / www.halfnote.gr

 

 

 

Παναγιώτης Πετράκης

Ο Παναγιώτης Πετράκης σπούδασε οικονομικές επιστήμες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου είναι Καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών. Από μικρός ασχολήθηκε με το γράψιμο και την κοινωνική αλλαγή. Έχει συγγράψει πλήθος επιστημονικών βιβλίων και άρθρων σχετικά με την ευρωπαϊκή και την ελληνική ανάπτυξη, την κρίση και την οικονομική πολιτική.

Το μυθιστόρημα «Να το πεις της νύχτας σου» είναι το πρώτο του λογοτεχνικό βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ροπή. Πρόκειται για ένα ιστορικό μυθιστόρημα με  αστυνομική πλοκή που καλύπτει την περίοδο 1998-2010 και στο οποίο η εξιχνίαση ενός φόνου συμπορεύεται με όσα σημαντικά ορίζουν τις ζωές των ηρώων του: το τυχαίο, τη συντροφικότητα, την ευτυχία, την αβεβαιότητα, την απώλεια. Περισσότερες πληροφορίες στο blog: https://nyxta.ppetrakis.gr/

 

——————————————————————————–

 

Sugahspank! & The Swing Shoes

Οι Swing Shoes καθιερώθηκαν μετά τον πρώτο τους δίσκο «Ladies and Gents…Here’s The Swing Shoes» (2010) παίζοντας ένα κράμα gypsy swing και παραδοσιακής μουσικής που άνοιξε δρόμους και δημιούργησε ρεύμα. Πριν 7 χρόνια συνάντησαν την Sugahspank!, μια φωνή κατευθείαν από το Χάρλεμ του Πειραιά, και μαζί έγιναν ένα από τα πιο περιζήτητα live σχήματα της αθηναϊκής νύχτας. H «μαύρη Πειραιώτισσα» πρωτοεμφανίστηκε στην underground σκηνή δεκατεσσάρων χρονών, ερμηνεύοντας από σόουλ και χιπ χοπ, μέχρι ροκ, μπλουζ και σουίνγκ. Τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται συνεχώς μαζί  σε σκηνές στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα. Μουσικά, οι αναφορές τους είναι ριζωμένες στην παράδοση αλλά οι εκτελέσεις τους είναι ανατρεπτικές.

 

Παίζουν οι μουσικοί

Sugahspank! – Τραγούδι

Άδωνις Γουλιέλμος – Κιθάρα

Γιώργος Κούτρας – Κιθάρα, Slide κιθάρα, Κλαρινέτο

Πάνος Τομαράς – Μπάσο

Φοίβος Κουντουράκης – Ντραμς

Ιάκωβος Κρόκος – Φυσαρμόνικα