ΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ “ALL THAT JAZZ”

/ΤΙΝΑ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ “ALL THAT JAZZ”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Η Τίνα Αλεξοπούλου επανέρχεται στο Half Note Jazz Club την Πέμπτη 9 Μαρτίου 2023!

Σ’ένα “All that Jazzπρόγραμμα, με αγαπημένα τραγούδια από ταινίες και μιούζικαλ. Με jazzy διάθεση και αξεπέραστες μελωδίες, δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα, συνδυάζοντας μερικά από τα διαμάντια του παγκόσμιου ρεπερτορίου: ‘Life is a cabaret’, ‘Put the blame on me’, ‘Big Spender’, ‘I wanna be loved by you’, ‘Diamonds are girl’s best friend’ και πολλά ακόμα…

Η Τίνα Αλεξοπούλου με την υπέροχη φωνής της και την ευκολία να ερμηνεύει τραγούδια σε 8 γλώσσες – αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ελληνικά και αραβικά-  θα μας μεταφέρει νοητά σ’ ένα μουσικό ταξίδι στο χώρο και το χρόνο με μια κοσμοπολίτικη αύρα την Πέμπτη 9 Μαρτίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

 

Guest εμφάνιση η μοναδική Μαργαρίτα Αμαραντίδη.

 

Μαζί της οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Κιθάρα – Γιώργος Πατσιώτης

Πιάνο – Brian Voll

Σαξόφωνο και κλαρινέττο – Δημήτρης Σίμος

Κοντραμπάσο – Μάνος Λούτας

Ντραμς – Κώστας Καλογήρου

 

Λίγα λόγια για την Τίνα Αλεξοπούλου:

Είναι αριστούχος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Με υποτροφία του Ι.Κ.Υ έκανε μεταπτυχιακές σπουδές Master in Performing Arts, University of Exeter. Έχει παρακολουθήσει ιδιαίτερα μαθήματα με την Σοφία Βόσσου, η οποία συμμετείχε και στο τραγούδι «Τα ίδια λάθη» που συνέθεσε η Τίνα  (στίχους και μουσική):

https://www.youtube.com/watch?v=9vCl_6JeCcI

Έχει εμφανιστεί σε Φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως στο 12ήμερο Φεστιβάλ στη Βυρητό – Λίβανος, event στην Μόσχα, στο Four Seasons Hotel στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κ.α. Με το μουσικό αφιέρωμα στην μνήμη της Μελίνας Μερκούρη έδωσε παραστάσεις στο Παρίσι στο θέατρο “La Reine Blanche” το 2014.  Μάλιστα τραγούδησε με τον Νίκο Αλιάγα στην Ελληνική Κοινότητα Παρισίων. Η περιοδεία συνεχίστηκε στην Νάντη, Μασσαλία, Νίκαια, Saint Germain En-Laye, Evry, Γενεύη, Sarzeau και ολοκληρώθηκε στο Ίδρυμα Θεοχαράκη παρουσία του αδερφού της Μελίνας, Σπύρου Μερκούρη. Επίσης, το αφιέρωμα αποτέλεσε την εναρκτήρια συναυλία για την γιορτή Γαλλοφωνίας 2019 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος. Διαθέτει ανεξάντλητο ρεπερτόριο σε 8 γλώσσες και έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Απόσπασμα από προηγούμενη εμφάνιση στο Half Note

 

Info

TINA ALEXOPOULOU LIVE ‘’ALL THAT JAZZ’’

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310