CHRISTOS I KLADAS QUINTET

/CHRISTOS I KLADAS QUINTET
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Η υπέροχη Jazz Suite No.1 του σαξοφωνίστα Χρήστου Ι Κλαδά παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Τρίτη 25 Απριλίου στο Half Note Jazz Club. Eίναι ένα παιχνίδι ανάκλησης και ανάπλασης συναισθημάτων μέσα από ατομικές και συλλογικές μνήμες.

 

Ο σαξοφωνίστας (τενόρο/σοπράνο) με τον χαρακτηριστικό του ήχο, ανασύρει από το συρτάρι του μια σειρά από συνθέσεις που ιντριγκάρουν την ενέργεια, το λυρισμό και την αυτοσχεδιαστική δεξιότητα των μουσικών του, προκειμένου να μας μυήσουν στη φιλοσοφία και τον ήχο της σύγχρονης αυθεντικής τζαζ. Το παιχνίδι κλείνει με τη συμμετοχή της σπουδαίας τζαζ τραγουδίστριας Νάσιας Γκόφα και του πολυσχιδή δεξιοτέχνη της κιθάρας Γιώργου Σταυρουλάκη.

 

Συνοδοιπορούν οι εξαιρετικοί:

Δημήτρης Παπαδόπουλος- τρομπέτα

Μένιος Γούναρης- πιάνο

Γρηγόρης Θεοδωρίδης- κοντραμπάσο

Δημήτρης Κλωνής- τύμπανα

 

Λίγα λόγια για τον Χρήστο Ι Κλαδά

Ο Χρήστος Ι Κλαδάς σπούδασε μουσικοπαιδαγωγική και σαξόφωνο στο τζαζ τμήμα της Musik Akademie Basel. Είναι καθηγητής σαξόφωνου, μοντέρνων θεωρητικών και αυτοσχεδιασμού στο παράρτημα του Εθνικού Ωδείου στην Ηλιούπολη και μαέστρος της τοπικής φιλαρμονικής. Έχει συνθέσει τα μουσικά παραμύθια ”Μια Χώρα Μουσική” και ”Το Μαγικό Σαμπαντιμπιντρόφωνο” καθώς και μουσική για το θέατρο.

Το 2018 παρουσίασε το πρωτότυπο μουσικοπαιδαγωγικό δρώμενο ”Τα παιδιά παίζουν Coltrane”. Υπήρξε καλλιτεχνικός διευθυντής στο υποστηριζόμενο από την Ε.Ε πρόγραμμα Introspection Music Experience (www.ime-project.com), όπου βοήθησε λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας να παράγουν και να παρουσιάσουν τα δικά τους τραγούδια. Το 2021 ηχογράφησε την πρώτη του συλλογή τζαζ χορών υπό τον τίτλο ”Jazz Suite no.1”.

 

Info

CHRISTOS I KLADAS QUINTET

ΤΡΙΤΗ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€ Θέση σε τραπέζι

15€ Εξώστης (θέση σε τραπέζι)

10€ BAR ΟΡΘΙΩΝ

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Πληροφορίες: 210 9213310