CINEMA PARADISO PROJECT

/CINEMA PARADISO PROJECT
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

ENNIO MORRICONE
a tribute by
CINEMA PARADISO PROJECT

Half Note Jazz Club
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/12 – ΚΥΡΙΑΚΗ 04/12

 

Οι Cinema Paradiso Project συναντούν τον Ennio Morricone στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Η πρώτη συνάντηση έγινε την περασμένη Άνοιξη και μας έκανε να θέλουμε κι άλλο! Η σχέση άλλωστε του σχήματος με τον “Maestro” είναι ιδιαίτερη καθώς η μουσική του Morricone για την ταινία “Nuovo Cinema Paradiso” αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία του σχήματος αλλά και του ονόματος που έδωσαν στο όλο εγχείρημα.

Ο πρωτότυπος, ανατρεπτικός αλλά και βαθιά μελωδικός Morricone άφησε το μουσικό του στίγμα βαθιά χαραγμένο. Ανάμεσα σε ένα ευρύτατο φάσμα δημιουργίας σε πάνω από 500 ταινίες, oι Cinema Paradiso Project διαμορφώνουν μια παράσταση που φωτίζει αυτήν ακριβώς την επιρροή του Morricone όχι μόνο στη μουσική του κινηματογράφου αλλά και στο έργο καλλιτεχνών από τον χώρο της pop, rock, latin αλλά και της jazz μουσικής όπως Hans Zimmer, Bruce Springsteen, Radiohead, Quincy Jones, Dulce Pontes, Eumir Deudato, Norah Jones…

Από τη στιγμή που ο Sergio Leone γύριζε τις ταινίες του βάζοντας στα ηχεία του κινηματογραφικού σετ τη μουσική του πρωτοεμφανιζόμενου τότε συνθέτη,  ώστε “να έρθουν οι ηθοποιοί στην κατάλληλη διάθεση”, ο Ennio Morricone έγραψε ιστορία. Μια ιστορία που ξεκινά από τα Ιταλικά Western του ’60 και διευρύνεται σε όλο τον κόσμο μέχρι μόλις πριν 2 χρόνια, όταν η συνθετική του πένα έπαψε μόνο σαν πέρασε στο πάνθεον των αθανάτων. Οι Cinema Paradiso Project υπόσχονται ένα γοητευτικό ταξίδι με όχημα τις εμβληματικές συνθέσεις, τις πανέμορφες μελωδίες του “Maestro”.

 

Οι Cinema Paradiso Project είναι:

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία

Στέλλα Ζιοπούλου: βιολί

Έλσα Παπέλη: τσέλο

Μάριος Σκουτέλης: κοντραμπάσο

Κυριάκος Κωνσταντίνου: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

 

Info

Ennio Morricone

a tribute by

CINEMA PARADISO PROJECT

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς  | 210 9213310

 

Ημέρες & ώρες:

Aπό 02 έως 04 Δεκεμβρίου 2022

Παρασκευή & Σάββατο 22:30

Κυριακή  21:30

 

Τιμές εισιτηρίων:

20€ / Α’ ζώνη (θέση σε τραπέζι)

15€ / Β’ ζώνη (θέση σε τραπέζι)

15€ / Εξώστης (θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310