Cinema Paradiso – Project Latin Night

/Cinema Paradiso – Project Latin Night
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου

Cinema Paradiso – Project Latin Night

Μέσα στην καρδιά της Αποκριάς συναντάμε ξανά τους Cinema Paradiso Project για να μας παρασύρουν σε ένα κινηματογραφικό ταξίδι με αποκλειστικά latin ατμόσφαιρα! Με αφετηρία τον θρυλικό Almodovar θα ακολουθήσουν μια διαδρομή που θα περάσει από την Κούβα, το Μεξικό, τον Παναμά, την Κολομβία, τη Βραζιλία, την Αργεντινή μέσα από παθιασμένα tango, αισθησιακά bolero, παιχνιδιάρικα cha cha, λικνιστική samba, bossa nova και ξέφρενη salsa! Μια εορταστική βραδιά πλημμυρισμένη από πανέμορφες μελωδίες και χορευτική διάθεση!

 

Οι Cinema Paradiso Project, το σχήμα που χαράσσει την πορεία του μέσα από την αγάπη του για τη μουσική του κινηματογράφου, κυκλοφόρησε πρόσφατα το “Κράτα γερά” μια διασκευή στα Ελληνικά του τραγουδιού “Resistiré” από την ταινία του Almodovar “Δέσε με”, που έδωσε και δίνει χαρά, κουράγιο και έμπνευση σε όλο τον ισπανόφωνο κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το “Krata gera (Resistiré)” που ακούσαμε στο Half Note λίγο πριν την κυκλοφορία του, θα αποτελέσει την άκρη του νήματος για την καινούργια μουσική cine-περιπλάνηση των Cinema Paradiso Project μέσα στον κόσμο της latin μουσικής.

 

Οι Cinema Paradiso Project είναι:

 

Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Σοφία Ροσμαράκη: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία

Στέλλα Ζιοπούλου: βιολί

Έλσα Παπέλη: τσέλο

Μάριος Σκουτέλης: κοντραμπάσο

Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Προπώληση: www.viva.gr,

Πληροφορίες  & Κρατήσεις: 210 921331

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Τετάρτη 21:30

 

Τιμές εισιτηριών:

Γενική είσοδος σε τραπέζι 15€

BAR 10€


*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο άτομα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

 

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

 

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.