GEORGE KONTRAFOURIS TRIO

/GEORGE KONTRAFOURIS TRIO
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 

Το νέο πιάνο τρίο του Γιώργου Κοντραφούρη με τον Βασίλη Κουτσονάνο στο μπάσο και τον Παναγιώτη Θέμα στα τύμπανα έρχεται για μία και μοναδική εμφάνιση στο Ηalf Νote την Τετάρτη στις 13 Απριλίου!

Το εξαιρετικό αυτό τρίο, θα παρουσιάσει κομμάτια από τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του Κοντραφούρη  “The Passing” και ”Tribute to Bill Evans” καθώς και κομμάτια από παλαιότερες δουλειές, και επιλεγμένες συνθέσεις από το ευρύτερο ρεπερτόριο της Jazz και όχι μόνο αυτής. Ο Γιώργος Κοντραφούρης άλλωστε, είναι από τους πλέον σημαντικούς και επιδραστικούς καλλιτέχνες της μουσικής γενικότερα κι όχι μόνο της Ελληνικής τζαζ. Σπουδαίος πιανίστας, οργανίστας και δάσκαλος με μεγάλη δισκογραφία ο Κοντραφούρης έχει εμφανιστεί σε πολλές χώρες όλου του κόσμου με επιτυχία κι έχει συνεργαστεί με πολλούς διάσημους καλλιτέχνες ή και πραγματικούς θρύλους της μουσικής όπως οι: Ralph Peterson Jr., Lou DonaldsonBob BrozmanDavid LiebmanBenny GolsonSheila JordanHouston Pearson, κ.α.  Όπως κάθε εμφάνιση του Κοντραφούρη είναι ταυτόσημη της υψηλής ποιότητας, έτσι αναμένουμε κι αυτή με μεγάλη ανυπομονησία…

 

Γιώργος Κοντραφούρης: πιάνο
Βασίλης Κουτσονάνος : μπάσο
Παναγιώτης Θέμας : ντραμς

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Προπώληση: www.viva.gr,

Πληροφορίες  & Κρατήσεις: 210 9213310

 

Ώρα έναρξης

Τετάρτη 21:30

*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος σε τραπέζι 12€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

 

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο άτομα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

 

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης συμφωνά με τις ισχύουσες διατάξεις

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.