MIHALIS KALKANIS GROUP

/MIHALIS KALKANIS GROUP
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο χαρισματικός κοντραμπασίστας Μιχάλης Καλκάνης την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά στη σκηνή του Half Note Jazz Club! Μαζί με το σχήμα του θα μας παρουσιάσουν μουσικές από το νέο του δίσκο με τίτλο Emotionsκαθώς και άλλες νέες και παλαιότερες μουσικές με τον πάντα φρέσκο και ευρωπαϊκό ήχο που ήδη έχουμε γνωρίσει μέσα από τις  ξεχωριστές παραστάσεις στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, τη Μικρή Επίδαυρο, το Palm Jazz Festival (SP) και άλλες ιδιαίτερες εμφανίσεις.

Ο Μιχάλης Καλκάνης ξεχωρίζει ανάμεσα στους εκπροσώπους της νέας γενιάς ελλήνων μουσικών της τζαζ – και όχι μόνο. Ιδιαίτερα τολμηρός σαν δημιουργικός μουσικός και συνθέτης πειραματίζεται με επιτυχία, δίνοντας μας μουσική με αισθητική και ταυτότητα, στην οποία οι ηλεκτρονικοί ήχοι συναντιούνται με ακουστικά όργανα και στοιχεία της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής με επιρροές από την ανερχόμενη ευρωπαϊκή neoclassical σκηνή.

Λίγα λόγια για το “Emotions

Ο δίσκος κυκλοφόρησε πρόσφατα από την United We Fly και ηχογραφήθηκε ζωντανά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Σε μία υψηλού επιπέδου ζωντανή ηχογράφηση, ακουστικά όργανα συνυπάρχουν αρμονικά με ηλεκτρονικούς και επεξεργασμένους ήχους, δίνοντας συνοχή σε μελωδικά μοτίβα που άλλοτε “ακουμπάνε” περισσότερο στη Δύση και θυμίζουν κινηματογραφικά soundtracks και άλλοτε “μυρίζουν” Ελλάδα και Βαλκάνια. Ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο συναισθήματα, εικόνες, χρώματα και διαφορετικά μουσικά στοιχεία που συνθέτουν τον εύθραυστο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό ηχόκοσμο του Μιχάλη Καλκάνη και του σχήματος του.

 

Το album “Emotions” είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο eshop της United We Fly.

 

Τα media για το νέο albumEmotions

  • ηχόκοσμος του είναι δυνατός και ιδιαίτερος, γεμάτος συναισθήματα, εικόνες, χρώματα και ετερόκλητα μουσικά στοιχεία.” News 24/7
  • αριστοτεχνικό soundtrack το οποίο ξεχειλίζει αισθητική.” depart.gr
  • αρμονική συνύπαρξη των ακουστικών οργάνων με ηλεκτρονικούς και επεξεργασμένους ήχους αναδεικνύεται ακόμη περισσότερο από τη ζωντανή ηχογράφηση του άλμπουμ, στον ηχόκοσμο του οποίου ‘εθίζεσαι’ και θέλεις να το ακούς ξανά και ξανά…” efsyn H Εφημερίδα των Συντακτών

 

Μουσικοί :

Λευτέρης Ανδριώτης: Κρητική λύρα

Μιχάλης Καλκάνης: κοντραμπάσο

Χρήστος Καλκάνης: κλαρινέτο

Βασίλης Μπαχαρίδης: drums

Ορέστης Μπενέκας: keyboards, πιάνο

Ηχοληψία: Νίκος Κόλλιας

 

www.mihaliskalkanis.com

 

Info

MIHALIS KALKANIS GROUP

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€  (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310