TERRY’S ACOUSTIC TRIO

/TERRY’S ACOUSTIC TRIO
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 
Μια ατμοσφαιρική παρουσίαση του καινούριου μουσικού project σε μια ακουστική βραδιά ετοιμάζει η Τέρη Βακιρτζόγλου, μια από τις χαρακτηριστικότερες εκπροσώπους της ελληνικής τζαζ σκηνής,  την Τετάρτη 10  Μαΐου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

Το Terry’s Acoustic Trio αποτελεί μία συνεργασία με μία ομάδα καταξιωμένων μουσικών, όπως ο Βαγγέλης Στεφανόπουλος (piano/keys) και ο Κώστας Κωνσταντίνου (bass). Ο καθένας ξεχωριστά έχει μία εξαιρετική, δική του πορεία στην ελληνική τζαζ σκηνή, με συνεργασίες σε πολλά σχήματα ή και μεταξύ τους.

Για πρώτη φορά όμως, θα έχουν την χαρά να συναντηθούν όλοι μαζί στο project της Τέρη Βακιρτζόγλου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα υψηλής αισθητικής και τεχνικής σε μια ακουστική βραδιά.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παλιές και καινούργιες πρωτότυπες συνθέσεις της Terry, τόσο από τον προηγούμενο της δίσκο “Qualia”, που κυκλοφόρησε το 2018, αλλά και από τον επικείμενο δεύτερο δίσκο της, που θα κυκλοφορήσει σύντομα με τον τίτλο “Permathea”. Ξεχωριστή θέση θα έχει το “Disco Βlues”, το πρώτο single από τον δίσκο “Permathea”, που αποτελεί ένα διαφορετικό κομμάτι για την Terry. Το “Disco Βlues” ξεχωρίζει για τον δυναμισμό και τον dance ρυθμό του, με στίχους που αποτυπώνουν την αλλαγή που μπορεί να φέρει η αγάπη και η τέχνη, παρά την απόγνωση και την αβεβαιότητα που ζούμε. Αρκεί απλά να ξυπνήσουμε, να αφεθούμε και να παρασυρθούμε από τον ρυθμό.

Τέλος, στο πρόγραμμα θα υπάρχουν και ενορχηστρώσεις διασκευές από αγαπημένα τζαζ και όχι μόνο τραγούδια, στη μοναδική αυτή βραδιά,  την Τετάρτη 10 Μαΐου, στη σκηνή του Half Note Jazz Club.

 

Τέρη Βακιρτζόγλου – Φωνή

Βαγγέλης Στεφανόπουλος – piano/keys

Κώστας Κωνσταντίνου – bass

 

Info

TERRY’S ACOUSTIC TRIO

Τετάρτη 10 Μαΐου 2023

21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

 

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310