VASSILIS KOUTSONANOS & MATYAS GAYER DUET

/VASSILIS KOUTSONANOS & MATYAS GAYER DUET
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες νέες “φωνές” της τζαζ θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη σκηνή του “Ηalf Note” στις 4/02/2022.

Από την μία, οπολύβραβευµένος Ούγγρος πιανίστας MatyasGayer που έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα Φεστιβάλ του κόσμου κι έχει συνεργαστεί με τους Jesse Davis, GrantStewart, LuisBonilla, DonMenza, DuskoGoykovich, John Fedchock, StjepkoGut, PeteMcGuinness, κ.ά.

Από την άλλη, ένας κορυφαίος Έλληνας μουσικός, ο κοντραµπασίστας Βασίλης Κουτσονάνος με μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό (κυρίως εκεί) και παρουσία σε εμφανίσεις με ορχήστρες αλλά και με το διεθνές 4SeasonsQuartet του οποίου υπήρξε και ιδρυτικό μέλος.  Οι δυο αυτοί σπουδαίοι μουσικοί συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2012, στη Σχολή Καλών Τεχνών του Γκρατς (KunstuniversitätGraz, Αυστρία).

Οι κοινές επιρροές τους και η αγάπη τους τόσο για την παραδοσιακή όσο και τη σύγχρονη αυτοσχεδιαστική µουσική, τους έφερε πολύ γρήγορα σε επαφή. Μαζί έχουν συµµετάσχει σε πολλά project σε όλη την Ευρώπη, ενώ για πρώτη φορά θα παρουσιάσουν πρωτότυπες συνθέσεις, βασισµένες σε εκτεταµένες µελωδικέςγραµµές, περιπετειώδεις αυτοσχεδιασµούς πάνω σε µία ανεξάντλητη -τόσο ρυθµικά όσο και αρµονικά- παλέτα.

Οι δύο ξεχωριστοί µουσικοί την προηγουμένη της συναυλίας τους ηχογραφούν το πρώτο τους άλµπουµ ως ντουέτο!   Το υλικό αυτής της υπέροχης συνεργασίας, θα απολαύσουμε στο HalfNoteτην Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου και ώρα 22.00.  Η μαγική μουσική…. ξανάρχεται κοντά μας με δύο υπέροχους καλλιτέχνες.

 

Βασίλης Κουτσονάνος – Κοντραμπάσο

MatyasGayer –   Πιάνο 

 

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες: 210 9213310 – halfnote.gr

Προπώληση: viva.gr 

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Παρασκευή 22:00

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Γενική είσοδος 12€

 

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο άτομα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

 

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

 

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.