WAX & BOOGIE RHYTHM COMBO “Finest rhythm & blues, woogie & swing Christmas”

/WAX & BOOGIE RHYTHM COMBO “Finest rhythm & blues, woogie & swing Christmas”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Μία κορυφαία boogie & swing band της Ευρώπης, θα κάνει Χριστούγεννα μαζί μας φέτος στο Half Note!!

Τα τελευταία χρόνια, οι εξαιρετικοί  Wax & Boogie, έχουν κερδίσει την αναγνώριση από τα περισσότερα Φεστιβάλ της ηπείρου μας σαν μία από τις πλέον αντιπροσωπευτικές και ξεχωριστές μπάντες στη σκηνή του rhythm’ & blues, boogie- woogie and του swing.

Το σχήμα το εμπνεύστηκαν και το ξεκίνησαν η Ster Wax με τον David Giorcelli, οι οποίοι αφομοίωσαν κι έκαναν δικά τους τα καλύτερα στοιχεία της Αφρο-Αμερικανικής παράδοσης, κουλτούρας και γλώσσας. Από την μία η δυναμική, ιδιαίτερη και γεμάτη συναίσθημα φωνή της Ster Wax, την κατατάσσει εύκολα μέσα στις πιο ελπιδοφόρες φωνές του R&B της Soul και του Blues. Θυμίζει έντονα τις ιέρειες του είδους όπως την μεγάλη Esther Phillips και την ανεπανάληπτη Ruth Brown.

Οι μοναδικές πιανιστικές ικανότητες του David “Boogie” Giorcelli από την άλλη, θυμίζουν τους masters  του Blues και Boogie-Woogie πιανίστες όπως οι Little Brother Montgomery και Amos Wilburn κι έχουν ξεκάθαρα τις επιρροές τους εκεί!  Όμως ο ήχος του Giorcelli έχει έντονο το συναισθηματικό στοιχείο και μία απίστευτη αίσθηση του swing ενώ παραμένει βαθιά ριζωμένος στην παράδοση. Όταν παρακολουθείς το σχήμα ζωντανεύουν μπροστά σου τo R&B του 50’, το Texas blues και η σκηνή του Kansas city, το rock & roll και απόηχοι από τους Pete JohnsonAlbert AmmonsOtis SpannEsther PhillipsBig MaybelleBig Joe Turner, του μεγάλου Johnny Otis και της Wynona Carr κι άλλων μεγάλων ονομάτων  των δεκαετιών 40’ & 50’.  Κατά καιρούς οι Wax & Boogie συνεργάζονται και με σπουδαίους μουσικούς όπως οι σαξοφωνίστες Drew DaviesBig Dani Perez και Toni Sola ή κιθαρίστες όπως οι Predicador Ramirez και Martin Burguez.

To σχήμα έχει ήδη κάνει τέσσερα πολύ επιτυχημένα άλμπουμ όπως τα ‘Lost in a Dream – Milano Club Blues Nights’ το 2012, ‘Everynight’ το 2014 and ‘Come with me’ το 2016 ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε και το επετειακό “Wax& Boogie – 7 years” που περιέχει και το hit “Honey Rum”. Τους αμέσως επόμενους μήνες, αρχές του 2022, έρχεται και το πέμπτο τους άλμπουμ, κομμάτια από το οποίο θα παίξουν και στις εμφανίσεις τους στην Αθήνα.

Αυτά τα Χριστούγεννα κι από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 29 Δεκεμβρίου, η σκηνή κι ο χώρος του Half Note πλημμυρίζουν απ’ την ενέργεια & το vibe, το boogie-woogie και το swing των μοναδικών Wax & Boogie Rhythm Combo.

Εσείς θα λείπετε ??

 

Ster Wax – vocals
David Giorcelli – piano
Martin Burguez – guitar
Little Jordi – contrabass
Reginald Vilardell – drums

 

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες: 210 9213310 – halfnote.gr

Προπώληση: viva.gr 

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

Παρασκευή & Σάββατο 22:00

Κυριακή – Τετάρτη 21:30

 

* Παραμονή Χριστουγέννων η κατανάλωση φιάλης είναι υποχρεωτική.

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Α’ ζώνη 30€ (σε τραπέζι)

Β’ ζώνη 25€ (σε τραπέζι)

Β’ ζώνη Εξώστης 25€ (σε τραπέζι)

BAR ΟΡΘΙΩΝ 20€


Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό
Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο άτομα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.
Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.
Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.