COSTAS BALTAZANIS & Friends

/COSTAS BALTAZANIS & Friends
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 

Half Note Jazz Club

H νέα σεζόν στο Half Note Jazz Club ανοίγει με κάποιες ιδιαίτερες μορφές της κιθάρας. Τέτοια περίπτωση είναι ο μοναδικός Κώστας Μπαλταζάνης, που τα τελευταία χρόνια ζει και δημιουργεί στην Νέα Υόρκη.

 

Ο Μπαλταζάνης συναντά για μία και μοναδική εμφάνιση τους εξαιρετικούς φίλους και παλιούς συνοδοιπόρους του, σε μια βραδιά όπου θα παίξουν και θαυτοσχεδιάσουν σε πρωτότυπες συνθέσεις.

 

Ο πολυτάλαντος κιθαρίστας, σπούδασε Jazz σύνθεση και Performance στο Berklee College of Music της Βοστώνης και από το 1991 ήταν ενεργό μέλος της jazz σκηνής της Αθήνας. Το 1995 σχημάτισε, μαζί με τον Πέτρο Κούρτη και τον Γιώτη Κιουρτσόγλου τους IASIS, οι οποίοι πραγματοποίησαν χιλιάδες πωλήσεις δίσκων και πολλές εμφανίσεις στα σημαντικότερα jazz φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ενώ συνεργάστηκαν στη σκηνή με μερικούς από τους πιο γνωστούς Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες όπως Omar Faruk Tekbilek, Bulgarian Voices κ.α.

 

Ο Κώστας έχει συνεργαστεί, ηχογραφήσει και μοιραστεί την σκηνήι με τρομερούς καλλιτέχνες όπως οι : Alex Foster, The Mingus Orchestra, Arturo Sandoval, David Friedman, Jeff Tain Watts, James Genus, Mike Wolff, Mike Richmond, Ron Savage, Omar Faruk Tekbilek, The Stuttgart Symphony Orchestra.

 

Το 2015 στη Νέα Υόρκη ολοκλήρωσε το μουσικό του έργο, με τίτλο “End Of Seas” που κυκλοφορεί ψηφιακά σε όλες τις πλατφόρμες (iTunes, Amazon, Spotify κλπ.). Για το άλμπουμ συνεργάστηκε με μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών που αποτελούν την επίσημη μπάντα του δημιουργού, καθώς και πολλούς αξιόλογους guests. Η δουλειά αυτή, αν και άμεσα επηρεασμένη από την πολύχρονη πλέον επαφή του με τη jazz σκηνή της Νέας Υόρκης, διατηρεί στο σύνολό της μια έντονη Μεσογειακή γεύση η οποία αποτελεί το στοιχείο που τη διαφοροποιεί και την κάνει να ξεχωρίζει. Επίσης, το 2015 δημιουργεί το σχήμα των Subtonics και κυκλοφορεί το “Vinyl” (2019) και το “Freak Tales” (2022).

Η Τετάρτη 12 Οκτωβρίου θα είναι μια μέρα και μία συναυλία ξεχωριστή, όπου ο Κώστας Μπαλταζάνης συναντά και πάλι τους φίλους του αλλά και η καλή μουσική και πάλι γιορτάζει, φυσικά στο Half Note Jazz Club.

 

Συμμετέχουν

Κώστας Μπαλταζάνης – κιθάρες

Αθηνά Ρούτση – φωνητικά

David Lynch – σαξόφωνο

Ζαχαρίας Σπυριδάκης – λύρα

Παντελής Μπενετάτος – πιάνο, πλήκτρα

Γιώργος Παλαμιώτης – μπάσο

Ανδρέας Πολυχρόνου – κρουστά

Δημήτρης Κλωνής – τύμπανα

 

www.costasbaltazanis.com

https://www.youtube.com/watch?v=YH_czX0p81I&t=26s

 

Info

COSTAS BALTAZANIS & Friends

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Εναρξη 21:30

Half Note Jazz Bar

Τριβωνιανού 17, Μετς  | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€  (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών


*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της συναυλίας. Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310