SPIRAL TRIO feat. DIMITRIS TSAKAS

/SPIRAL TRIO feat. DIMITRIS TSAKAS
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


“Jazz Passion & Skills meet Groove & Intelligence “

Ένα από τα σημαντικότερα group της ελληνικής τζαζ, το Spiral Trio επιστρέφοντας στην σκηνή του Half Note Jazz Club, συναντά τον εξαιρετικό σαξοφωνίστα Δημήτρη Τσάκα,  για μία μοναδική συναυλία στις 6 Απριλίου 2022.  Οι Spiral Trio με  παρουσία σε σημαντικές μουσικές σκηνές της Ελλάδας, Φεστιβάλ και σπουδαίες σκηνές της Ευρώπης και δισκογραφική παρουσία συμπληρώνουν σχεδόν μία δεκαετία ζωής και βρίσκονται στην πιο δημιουργική τους περίοδο. Ο Δημήτρης Τσάκας είναι κι αυτός ένας σαξοφωνίστας, συνθέτης, leader και παραγωγός από τους σπουδαιότερους που έχει αναδείξει η σκηνή της τζαζ στην  πατρίδας μας και  συνεργασίες μεγάλης εμβέλειας αλλά και δισκογραφία.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αυτή συνάντηση, ένα γκρουπ και ένας σολίστας που έχουν κοινές αναφορές στο στυλ της μοντέρνας τζαζ, συνεργάζονται αρμονικά κι αυτοσχεδιάζουν με φαντασία, ποικιλία και έντονη διάδραση πάνω σε δικές τους συνθέσεις αλλά και jazz standards, για να μας χαρίσουν κάποια μουσική βραδιά απ’ αυτές που μας μένουν ανεξίτηλες στην μνήμη και την καρδιά.

 

Δημήτρης Τσάκας – σαξόφωνο

Σπύρος Μάνεσης – πιάνο

Αρίωνας Γυφτάκης – κοντραμπάσο

Αναστάσης Γούλιαρης – τύμπανα

 

www.dimitristsakas.com

www.spyrosmanesis.com

https://www.facebook.com/spiraltrio/

 

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Προπώληση: www.viva.gr,

Πληροφορίες  & Κρατήσεις: 210 9213310

 

Ώρα έναρξης

Τετάρτη 21:30

*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο, την έξοδο και την μετάβαση στις τουαλέτες, είναι υποχρεωτική.

 

Τιμές εισιτηρίων:

Γενική είσοδος σε τραπέζι 12€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

 

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο άτομα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

*Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.

*Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική.

*Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα.

 

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης συμφωνά με τις ισχύουσες διατάξεις

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από τεσσάρων (4) έως και έντεκα (11) ετών, προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας, σύμφωνα με την παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του υπ. αριθμ. 1 σχετικού. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.