Cinema Paradiso Project – «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ / RESISTIRE»

/Cinema Paradiso Project – «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ / RESISTIRE»
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου

Cinema Paradiso Project – «ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ / RESISTIRE»

Το Half Note Jazz Club υποδέχεται ξανά τους Cinema Paradiso Project, το σχήμα που εξειδικεύεται στη μουσική για τον κινηματογράφο.

Σε μια από τις πρώτες του ταινίες ο Almodovar ακριβώς πριν τους τίτλους τέλους, έβαλε τους αγαπημένους του πρωταγωνιστές να τραγουδούν το τραγούδι “Resistiré” με χαμόγελα και δάκρυα αισιοδοξίας. Είναι το τραγούδι που έγινε σύμβολο αλληλεγγύης και ελπίδας σε όλο τον ισπανόφωνο κόσμο από την έναρξη της πανδημίας. “Resistiré” σημαίνει “θα αντισταθώ”, στην απόδοση τους οι Cinema Paradiso Project στα Ελληνικά, μας λένε  “κράτα γερά” σε στίχους του Στράτου Γερακάκη. Με βάση αυτό το τραγούδι και οδηγό τη μουσική και τα τραγούδια του παγκόσμιου και Ελληνικού κινηματογράφου διαμορφώνουν μια βραδιά γεμάτη από τη μαγεία του ήχου και της εικόνας της μεγάλης οθόνης. Μια βραδιά-ευχή να μπουν τίτλοι τέλους σε ότι μας πληγώνει.

Οι Cinema Paradiso Project είναι:

 Σουζάνα Γιαννακοπούλου: τραγούδι

Ρωξάνη Χατζηδημητρίου: πιάνο

Ευαγγελία Λοφίτου: ακκορντεόν, επικοινωνία

Μυρσίνη Βεστάκη: βιολί

Έλσα Παπέλη: τσέλο

Θάνος Πολυμενέας-Λιοντήρης: κοντραμπάσο

Δημήτρης Παππάς: κλασική κιθάρα

Χριστίνα Κατσιάρη: ακουστική κιθάρα, επιμέλεια προγράμματος, κείμενα, videos

Δημήτρης Αραπαντελής: ηλεκτρική κιθάρα, ενορχηστρώσεις, τραγούδι/φωνητικά

Ιάκωβος Παυλόπουλος: κρουστά, φωνητικά

 

 

ΙNFO

HALF NOTE JAZZ CLUB

Τριβωνιανού 17, Μετς

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310 | Προπώληση: www.viva.gr

 

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 

ΠΕΜΠΤΗ 21:30

*Οι πόρτες ανοίγουν μία ώρα πριν την έναρξη των εκδηλώσεων, για την αποφυγή συγχρωτισμού και τη διευκόλυνση της ροής παρακαλούμε να προσέλθετε από εκείνη την ώρα.    

*Στις εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και έξοδο στο χώρο είναι υποχρεωτική. 

 

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΤΡΑΠΕΖΙ 15€

BAR ΟΡΘΙΩΝ 10€

*Τα εισιτήρια είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων και τα δυο ατόμα το μοιράζονται μαζί με άλλους δυο.

  • Οι θέσεις διαμορφώνονται την ημέρα της παράστασης ανάλογα με τις κρατήσεις.
  • Η κατανάλωση ποτού δεν είναι υποχρεωτική
  • Στον χώρο απαγορεύεται το κάπνισμα

Οι θεατές, συμπεριλαμβανομένων των ανηλίκων από δώδεκα (12) ετών και άνω, εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ 1

σχετικού, ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10 του υπ.αριθμ. 1 σχετικού συνδυαστικά προς:

[γ] αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας προς τα ανωτέρω υπό [α] και [β].

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά, υπό [α] και [β], επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή (εκτυπωμένα), είτε ηλεκτρονικά μέσω της κινητής συσκευής του θεατή, τα οποία ο ιδιοκτήτης ή νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης (ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο) σαρώνει ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής εφαρμογής του άρθρου 33 του ν. 4816/2021 (Α ́ 118) Covid Free GR.

Εναλλακτικά, αλλοδαπός που προέρχεται από τρίτη χώρα (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης), τα πρόσωπα του προηγούμενου εδαφίου ελέγχουν τα ανωτέρω πιστοποιητικά σε έγχαρτη μορφή.

Οι ανήλικοι θεατές από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test), σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9 του σχετ.1.