DIMITRIS TSAKAS QUARTET

/DIMITRIS TSAKAS QUARTET
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

Ο Δημήτρης Τσάκας μαζί με 3 υπέροχους μουσικούς, για μια μοναδική εμφάνιση στη σκηνή του Half Νote Jazz Club την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου! Latin, funk και ηλεκτρονική μουσική, αλλά πάντα στο επίκεντρο η τζαζ.

Οι πρωτότυπες συνθέσεις και ο ήχος του γκρουπ επηρεάζονται  από την ποικιλία των ακουσμάτων και βιωμάτων των μουσικών. Καθένας από τους μουσικούς έχει τη δική του προσωπική καριέρα και στυλ, στοιχείο που κάνει το σχήμα ξεχωριστό καθώς και ο ηλεκτρικός -ενίοτε- ήχος που προκύπτει δίνει ακόμα ένα κινηματογραφικό και περιγραφικό χαρακτήρα στο τελικό μουσικό αποτέλεσμα.

 Ο Δημήτρης Τσάκας  είναι σαξοφωνίστας και συνθέτης και ένας  από τους σημαντικότερους μουσικούς της Ελληνικής τζαζ σκηνής. Έχει συνεργαστεί με τον Βαγγέλη Παπαθανασίου σαν σολίστας στο “Blade Runner anniversary album” καθώς και στο “The Stephen Hawking tribute”. Έχει συνεργαστεί   με ορχήστρες όπως η ΚΟΑ, η Συμφωνική και η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ με την οποία  και παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το “Charlie Parker with strings”.

Επιμελείται το “Τζαζ στην πλατεία”, μια σειρά από  τζαζ εκδηλώσεις στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, καθώς και τις τζαζ εκδηλώσεις του μουσείου του ιδρύματος Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή. Έχει στο ενεργητικό του τρία  άλμπουμ: “Growing up”, “A mαn dreams” και το “Back of Beyond” που κυκλοφόρησε το 2021.

Στο Half Νote Jazz Club στις 26 Ιανουαρίου παρουσιάζει  ένα μοναδικό πρόγραμμα με μουσικές και από τα τρία αυτά άλμπουμ.

 

Παίζουν οι μουσικοί:

Κωστής Χριστοδούλου- piano, keys

Yoel Soto- bass, vocals

Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης-drums

Δημήτρης Tσάκας -saxophone

 

Ιnfo

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 2109213310

 

Ημέρες & ώρες:

26 Ιανουαρίου 2023  | 21:30

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310