FLUTE & PIANO Jazz-Quartet

/FLUTE & PIANO Jazz-Quartet
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

 

 

Tην Τρίτη 28 Φεβρουαρίου το Half Note Jazz Club παρουσιάζει το ντεμπούτο του μοναδικού FLUTE & PIANO Jazz-Quartet.

 

Λεωνίδας Σαραντόπουλος, Άρης Παπαδόπουλος, Γρηγόρης Θεοδωρίδης και Στέφανος Χυτήρης, οι τέσσερις μουσικοί συμπράττουν και δημιουργούν ένα νεοσύστατο σχήμα που βασίζεται στον αγαπημένο τους πειραματικό αυτοσχεδιασμό, μέσα από τον οποίο επιχειρούν την επιτόπου παραγωγή  πρωτότυπων ήχων και συνθέσεων. Η μουσική  βασίζεται σε συνθέσεις των μελών του κουαρτέτου αλλά και σε γνωστά standard, τα οποία το κουαρτέτο αναβιώνει αποσυνθέτοντάς τα.

 

Ο Λεωνίδας Σαραντόπουλος, απόφοιτος του Ιονίου Moυσικού Πανεπιστημίου με ειδίκευση στο Jazz φλάουτο, συμμετέχει ενεργά στην jazz σκηνή της Αθήνας έχοντας πολυάριθμες εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές, συμπράττοντας με πολλούς και καταξιωμένους μουσικούς. Ο Άρης Παπαδόπουλος σπούδασε τζαζ και κλασσικό πιάνο και δραστηριοποιείται στην τοπική σκηνή συμπράττοντας με Έλληνες και Ευρωπαίους καλλιτέχνες. O Γρηγόρης Θεοδωρίδης σπούδασε Jazz και κλασικό κοντραμπάσο, ολοκληρώνοντας τις σπουδές του στο Βασιλικό Ωδείο της Χάγης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς αναγνωρισμένους μουσικούς της Jazz στην Ελλάδα και Ευρώπη και ταξιδεύει και παίζει μουσική σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Ο Στέφανος Χυτήρης σπούδασε στην Αθήνα και ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του στην Αμερική. Συμμετέχει σε σχήματα της αυτοσχεδιαστικής σκηνής της Νέας Υόρκης, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται στη χώρα, αναπτύσσοντας προσωπικές και συνεργατικές δουλειές.

 

Μια μοναδική βραδιά με το FLUTE & PIANO Jazz-Quartet την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου στο Half Note Jazz Club!

 

Λεωνίδας Σαραντόπουλος -φλάουτο

Άρης Παπαδόπουλος – πιάνο

Γρηγόρης Θεοδωρίδης- κοντραμπάσο

Στέφανος Χυτήρης – ντραμς

 

Info

FLUTE&PIANO JazzQuartet

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων:

15€ (*θέση σε τραπέζι)

10€ / Bar Όρθιών

 

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

Εισιτήρια προπωλούνται Viva.gr – halfnote.gr

Πληροφορίες 210 9213310