MIRANDA VEROULI “O SAMBA”

/MIRANDA VEROULI “O SAMBA”
Φόρτωση Εκδηλώσεις
  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.


 
Από την γέννηση τής σάμπα στο Ρίο ντε Zανέιρο στις αρχές του περασμένου αιώνα ως το Sambodromo και το πιο ξακουστό Καρναβάλι τού κόσμου, η Μιράντα Βερούλη σε  ένα αφιέρωμα στο πιο δημοφιλές είδος Βραζιλιάνικης μουσικής, που  συγκινεί με τις λυρικές μελωδίες του και ξεσηκώνει με τον ακαταμάχητο ρυθμό του! Τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο Half Note Jazz Club!

Η Μιράντα Βερούλη, jazz τραγουδίστρια/τραγουδοποιός, με μακρόχρονη παρουσία στην ελληνική jazz & world σκηνή, θεωρείται η Πρέσβειρα της Βραζιλιάνικης Μουσικής στην Ελλάδα και τιμήθηκε επισήμως από το Υπουργείο Εξωτερικών της Βραζιλίας το 2018, σε τελετή που έγινε στην Βραζιλιάνικη Πρεσβεία στην Αθήνα, με το μετάλλιο του Ιππότη του Τάγματος του Rio Branco, για την συμβολή της στην εξάπλωση της βραζιλιάνικης κουλτούρας στην Ελλάδα.

Με το project O Samba, μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι στους ρυθμούς του πιο αντιπροσωπευτικού βραζιλιάνικου χορού, παρουσιάζoντας με τους εκλεκτούς συνεργάτες της, μια επιλογή από υπέροχα τραγούδια της σάμπα, φόρο τιμής στους ποιητές της.

Η εκδήλωση τελείται υπό την Αιγίδα της Βραζιλιάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα, στα πλαίσια των εορτασμών για την Παγκόσμια Ημέρα Πορτογαλικής γλώσσας 2023.

 

Μιράντα Βερούλη, τραγούδι/κρουστά

Λεωνίδας Σαραντόπουλος, φλάουτο

Μάνος Θεοδοσάκης, μπάσο/τρομπέτα

Τζώρτζης Τσιρόπουλος, κιθάρα

Αναστάσης Γούλιαρης, τύμπανα

 

YouTube:

MirandaVerouliMusic

 

Audio:

https://soundcloud.com/miranda-verouli-music/

https://youtu.be/2cJz3EFYJdY

 

Info

MIRANDA VEROULI “O SAMBA”

ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΪΟΥ 2023

Έναρξη 21:30

Half Note Jazz Club

Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310

 

Τιμές εισιτηρίων: από 10€

 

 
*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.

*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.

*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

 

www.halfnote.gr

Πληροφορίες: 210 9213310